pondělí 15. července 2013

ZOO - Nový sloní areál

V pondělí jsme po roce navštívili pražskou ZOO. Na jaře otevřeli po třech letech nový sloní areál. Tomík si jeho budování užil i v letech předešlých, kdy jsme valnou část naší ZOO návštěvy proseděli na lavičce před staveništěm a sledovali bagr, rypadlo atd...jak připravují nový sloní domov.
Tenkrát mě napadlo, že by se lavičky a občerstvení mohly umisťovat i kolem staveb čehokoliv...Možná by se ujmulo i uspořádat  např. nedělní představení budování tunelu Blanka, případně vybírat vstupné...

Sloni se v pražské ZOO mají opravdu dobře. Venku i vevnitř. Areál stál kolem 340 miliónů korun, a je to opravdu krásná podívaná. Při pondělku tam bylo dost lidí, o víkendu bych si tam netroufla.

Dále jsme viděli žirafy, zebry, tygry, hrochy, gorily, nejvíce času jsme strávili u lachtanů. Bohužel byli schovaní lední medvědi. Některé části byli ještě z důvodu povodní uzavřeny.

Počasí nám přálo a byla to první návštěva ZOO, kdy jsme neodcházeli s hysterickým řevem, že už jdeme domů. Tak se už těšíme na příště.


T o sranda...


Já to nebyl...Já taky ne...Tak to jsem zvědavá, kdo to uklidí!